Kyykkäliiton vuosikokous 26.3.2023

Kyykkäliiton vuosikokous pidettiin 26.3.2023 Jyväskylässä. Paikalla oli varsin niukka osanottajajoukko, mutta kokous saatiin pidettyä hyvin ja päätökset tehtyä sopuisasti keskustellen. Kokouksessa tehtiin henkilövalintoja ja sääntömuutoksia kyykkäpelin osalta.

Liiton puheenjohtajana jatkaa Jyrki Juvonen ja hallituksen jäseniksi valittiin uudelle toimikaudelle Tiina Viitanen (varapj), Riitta Juntunen (talous) ja Miika Sorvali (kilpailutoiminta).

Pelisääntöjen osalta hyväksyttiin kokoukselle esitetyt muutosesitykset. Keskeisimmät muutokset ovat parikilpailuja koskevat muutokset ja 5-ottelutulosten huomioiminen henkilökohtaisten sarjajakojen perusteeksi. Jatkossa miesten SM-joukkuekilpailussa joukkueessa voi pelata myös naisia miesten heittomatkoilta ja SM parikilpailuissa pelataan samalla pelisysteemillä kuin joukkuekilpailuissa eli tarvittaessa pelataan semifinaalit. Henkilökohtaisten sarjojen luokituspisteitä voi jatkossa saavuttaa myös 5-ottelun tulosten perusteella. Yksityiskohtaiset sääntömuutoskirjaukset näkyvät tällä hetkellä nettisivulla vuosikokousmateriaalista.

Sääntökirja päivitetään ennen kilpailukauden alkua sivustolle ja hallitus tiedottaa myös kesän koulutustilaisuuksista ja tarjonnasta erikseen.