Liiton vuosikokous 2024

Kyykkäliiton vuosikokous pidettiin 2.3.2024 Oulussa. Kokouksessa valittiin liiton puheenjohtajana jatkamaan Jyrki Juvonen. Hallituksen jäseniksi valittiin erovuoroiset jäsenet Antti Eronen (varajäsen Valeri Kononen), Natalia Kovru (Kari Mikkonen) ja Tommi Linnamaa (Ukko-Pekka Yliranta).

Kyykän pelisääntöihin kokous teki muutamia muutoksia:

  • kilpailumuotoina tuli uusia määritelmiä: kansallinen viikonloppukilpailu ja viikkokilpailu. Viikkokilpailu, arkipäivinä järjestettävät kilpailut, ovat jatkossa tilastokelpoisia mutta ei
    ennätyskelpoisia kilpailuja.
  • MM-sarjan pisteraja on tulevalla kaudella +23. Rajan toteutus alkaa vuoden 2024 tuloksista, eikä sillä ole takautuvuutta vuoden 2023 tuloksiin.
  • NM-sarjan osalta SM-kilpailuun ja Cup-osakilpailuihin tulee loppukilpailu 6 pelaajalle jos pelaajia on 8 tai enemmän tai loppukilpailu 4 pelaajalle jos osanottajia on 6-7.
  • Cup-mestaruussarjojen osakilpailujen määriä ei enää säännöissä ole vaan Cup-kilpailujen määrät ja pistelaskuihin laskettavien osakilpailujen määrä on jatkossa hallituksen
    päätettävissä. Hallitus pyrkii kuitenkin säilyttämään osakilpailujen määrät nykyisillä tasoilla, jos kilpailuanomukset järjestelyn vain mahdollistavat.
  • MM-sarjan kauden viimeisessä henkilökohtaisessa Cup-kilpailussa pisteitä saa 10 parasta ja loppukilpailuun pääsee 10 parasta.

Hallitus tiedottaa tulevan kauden koulutustilaisuuksista:

25.5.2024 järjestetään valmennustilaisuus Tampereella. Koulutus on tarkoitettu kaikille kyykän pelaajille tasosta riippumatta. Tilaisuudessa annetaan tietoja ja taitoja itsensä
kehittämiseen ja valmentautumiseen.

13.7.2024 pidetään koulutustilaisuus Nurmeksessa.
Koulutustilaisuuksista tulee lisätietoja ja ohjeita sivustolle myöhemmin.