UUTISIA 2007

2010 2009 2008 2006 2005 2004 2002-2003

20.12.2007 Seuroille lähetetty joulukuun tiedote liitteineen

Joulun alla seuroille lähetettiin perinteinen syysposti, joka sisälsi kilpailujen anomiseen ja toimintaraporttiin liittyvät lomakkeet sekä erillisen tiedotteen. Nämä kaikki dokumentit löytyvät alta PDF-muodossa.

Tiedotussektori haluaa toivottaa kaikille oikein hyvää joulua ja railakasta uutta vuotta.

Tiedote: PDF
Kilpailuanomus: PDF
Toimintaraportti: PDF

11.12.2007 SM-hallikilpailut Mikkelissä 5.1.2008

Kilpailukalenteri sivulta löytyvät ilmoittautumisohjeet tammikuun hallikisoihin. Tiedotussektori ja webmaster pahoittelevat venyneitä tiedotusaikatauluja tämän ja monen muun syyspuolen asian suhteen.

14.6.2007 Pietarin avoimet mestaruuskilpailut pelattu

Pietarissa pelattiin jälleen joka vuotiset avoimet mestaruuskilpailut 10.-11.6.2007. Suomea oli kilpailuissa edustamassa Jyrki Juvonen Imatralta. Lajeina olivat suomalainen kyykkä ja venäläinen kyykkä eli Gorodki. Jyrki voitti suomalaisen kyykän ja sijoittui karsinnassa sijalle kymmennen Gorodkissa. Kyykkäliitto onnittelee saavutusten johdosta.

Tulokset: PDF

28.5.2007 Seuroille postitettu tiedote

Kuun vaihteessa kaikille seuroille pitäisi tulla alta löytyvä tiedote. Tiedote sisältää alkukaudesta huomattujen virheiden korjauksia ja tehtyjen päätösten tiedottamista. Lisäksi piirinmestaruuskilpailuihin liittyen tiedotteessa on asiaa, jotka kilpailuja järjestettäessä toivotaan huomioitavan.

Tiedote: PDF

24.4.2007 SM-joukkuekilpailujen mestaruussarjojen lohkojaot

Liittokokouksen yhteydessä Heinolassa arvottiin myös Oulussa pelattavien SM-joukkuekilpailujen lohkot mestaruussarjojen osalta. Kilpailut järjestetään 16.6.2007.

Valitettavasti kevään Kyykkäviestiin oli lipsahtanut väärät lohkojaot. Alla olevat ovat siis oikeat ja lisäksi Boris Karppelan muistokilpailujen yhteydessä on jaossa myös paperiversioita oikeista lohkojaoista. Riippuen ylimääräisen liittokokouksen päätöksistä niin kaikille pelaajille tai ainakin seuroille tultaneen toimittamaan korjatut listat myös seurapostina mahdollisten kilpailusääntömuutosten tiedotteen yhteydessä.

Miehet

1. Helsingin Suojärveläisten Seura I
  2. Juuan Kyykkäseura I
  3. Sauvon Karjalaisseura II

21.4.2007 Ylimääräinen liittokokous Helsingissä 5.5.

Ylimääräinen liittokokous järjestetään Boris Karppelan muistokilpailuja ennen Helsingissä Käpylän urheilupuistossa. Kokous alkaa klo 9.30 ja kirjallinen kutsu kokoukseen oli Kyykkäviesti 1/2007 lehdessä. Kokouksessa on tarkoitus käsitellä Heinossa unohtuneet kilpailusääntöjä koskevat muutosesitykset.

10.3.2007 Liittokokous Heinolassa 24.3.

Liittokokous järjestetään tänäkin vuonna Itä-Hämetalossa Heinolassa. Paikan tarkka osoite on Reumantie 1. Kokous alkaa klo 12.00 ja valtakirjat voi tulla esittämään klo 11.00 alkaen.