2010 2009 2008 2007 2005 2004 2002-2003

21.12.2006 Hallimestaruuskilpailut Kuopiossa

Perinteiset hallimestaruuskilpailut pelataan lauantaina 27.1.2007 Kuopiossa keskuskentän kuplahallissa. Kilpailukalenteri sivulta löytyy tarkemmat aikataulut ja ilmoittautumisohjeet. Kilpailuihin on hyvä lähteä sulattelemaan joulun ja uuden vuoden aikana kerättyjä ylimääräisiä energiavarastoja.

21.12.2006 Pelikausien välisiä huomioitavia asioita

Kausi saatiin lokakuussa pakettiin ja uutta kautta odotellessa onkin hyvä muistuttaa seurojen ja pelaajien velvollisuuksista liiton suuntaan. Keväällä julkaistavan pelaajarekisterin esiversio on nähtävillä "Pelaajarekisteri" sivulla. Tarkistakaa seuranne tiedot ja toimittakaan mahdolliset korjaukset ja lisäykset suoraan tiedotus ja tilasto ihmisille tai vuosiraportin yhteydessä.

Ensi kesän kilpailukalenteriin tulevat kilpailut tulee anoa 15.1.2007 mennessä. Lisätiedot aiheesta ja anomuslomake löytyvät "Kilpailukalenteri" sivulta. Myös pelaajasiirrot tulee saattaa liiton hallituksen tietoon vapaamuotoisella kirjallisella ilmoituksella, jotta ne voidaan hyväksyä ja huomioida seuraavan kauden pelaajarekisterissä.

Kilpailujärjestäjien olisi hyvä tarkistaa vielä, että kaikkien viime kesänä pidettyjen kilpailujen tulokset löytyvät "Kilpailutuloksia" sivulta ja ne ovat oikein kirjattuja. Inhimillisiähän on mahdollista tapahtua monessa vaiheessa kilpailutuloksia toimitettaessa liittoon.

Jättimenestys kyykän MM-kilpailuissa Saksan Karlsruhessa 8.-13.8.2006

Suomi saavutti 3 kultaa, yhden hopean ja 2 pronssimitalia Saksan Karlsruhessa pelatuissa 3. kyykän MM-kilpailuissa. Miesten joukkuekilpailussa Suomi pystyi kirkastamaan edellisten kilpailuiden hopean kullaksi varsin tiukassa loppuottelussa yllättäjä Viroa vastaan. Kisojen ensimmäinen kolmoisvoitto tuli Suomeen, kun Suomen kolmikko Joni Rautiainen, Jyrki Juvonen ja Ari Kautto voitti miesten henkilökohtaisen kilpailun. Suomen naiset selvisivät urakastaan vähintään yhtä loistavasti sillä voitto parikilpailussa ja kaksi mitalia henkilökohtaisessa kilpailussa oli hieno saavutus.

Joukkueen kokoonpano oli pelaajien osalta Anu Kautto, Ari Kautto, Joni Rautiainen, Jyrki Juvonen, Marko Peiponen ja Riitta Juntunen. Mukana oli lisäksi joukkueenjohtajana Pentti Karvonen.

Tulokset: Tulostettava PDF

Kuvia kilpailuista: Edustusjoukkue Miesten joukkuekyykkä Naisten parikyykkä Naisten kyykkä

16.7.2006 Maajoukkueen valmennusleiri Imatralla

Saksan MM-kisoihin valmistautuva Suomen maajoukkue viimeisteli kuntoaan Imatralla pidetyllä valmennusleirillä. Leirillä keskityttiin erityisesti venäläisen kyykän, Gorodkin heittotekniikkaan. Leirille osallistuivat Anu ja Ari Kautto, Jyrki Juvonen, Marko Peiponen ja Riitta Juntunen.

Maajoukkueessa Suomea edustavat Jyrki Juvonen, Marko Peiponen ja Joni Rautiainen (Ari Kautto varamies), Riitta Juntunen ja Anu Kautto. Maailmanmestaruuskisat järjestetään kuluvana vuonna 8.-13.8. Karlsruhessa, Saksassa.

Kuvia leiriltä: Yhteiskuva Heittokuvio: tykki Ari Kauton tyylinäyte

29.5.2006 SM-joukkuekilpailujen mestaruussarjojen lohkojaot

Liittokokouksen yhteydessä Heinolassa arvottiin myös Haminassa pelattavien SM-joukkuekilpailujen lohkot mestaruussarjojen osalta. Kilpailut järjestetään 17.6.2004.

Miehet

3. Sauvon Karjalaisseura I
  4. Sauvon Karjalaisseura II

15.5.2006 Kauden 2006 kilpailu- ja lisenssimaksut

Kilpailuja järjestävä seura saa periä kilpailumaksuja enintään seuraavasti:

• henkilökohtainen-/parikilpailu-/viisiottelumaksu - 5 euroa
  • joukkuekilpailumaksu - 9 euroa

Liitolle kilpailuista tuloutettavat maksut:

• henkilökohtainen-/parikilpailu-/viisiottelumaksu - 1 euro/pelaaja
  • joukkuekilpailumaksua - 2 euroa/joukkue

Lisenssimaksu vuodelle 2006 on 5 euroa/pelaaja

Seurat maksavat jäsenmaksua 30 euroa/jäsenseura
(uusilla jäsenseuroilla ei maksua ensimmäisenä toimintavuotena)

Jäsenmaksu oltava maksettu 10.6.2004 mennessä.
Liiton tili: OP-Paimio 531904-4134612